Scouting Raboes wint Oliebollentoernooi Smashers

15 jan.-  Het team van scouting Raboes heeft het jaarlijkse oliebollentoernooi van volleybalvereniging The Smashers gewonnen. Zaterdag 4 januari streden tien teams in de Klaas Bouthal om deze felbegeerde titel. Raboes ging naar huis met de Jan Smit-bokaal, de beker die zijn naam dankt aan de afgetreden voorzitter die november 2019 plaats maakte voor Wendy Kanters. 

 

Op de eerste zaterdag van het nieuwe 2020, 4 januari organiseerde Volleybalvereniging The Smashers het traditionele Oliebollen Toernooi.

 

Om 19.00 uur verzamelde ruim 80 deelnemers, introducés en belangstellenden zich in de Klaas Bout Sporthal waar de nieuwe voorzitter Wendy Kanters voor het eerst tijdens haar voorzitterschap het traditionele welkomstwoordje hield voor de deelnemers. Vervolgens werd er door de deelnemende teams flink gestreden voor de Jan Smit-bokaal, de wisseltrofee die zijn naam te danken heeft aan de in november 2019 afgetreden voorzitter.

 

Na een aantal intensieve wedstrijden, konden de deelnemers tijdens de rust genieten van oliebollen, appelflappen en andere lekkernijen, die door verschillende leden zijn gebaken. Waarna de teams nog vol voor winst zijn gegaan. 

 

De winnaar van het toernooi werd een van scouting Raboes. Naast een bittergarnituurtje, wat voor elk deelnemend team klaar stond tijdens de prijsuitreiking, nam het scoutingteam de begeerde Jan Smit-bokaal mee naar huis, om deze komend jaar een mooi plekje te geven.  

 

Sandra Coenen  en Martine Ruijter worden wederom hartelijk gedankt voor de uitstekende organisatie en Lidy Smit werd zeer bedankt voor het bakken van de heerlijke oliebollen. 

 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het toernooi feestelijk afgesloten.

 

Kortom een prachtig begin van 2020 voor The Smashers!   Bron: The Smshers
Ga terug

Publicatie datum: 15-1-2020

[Laren in beeld]

[Column]

Fractie Larens Behoud dient intrekkingsvoorstel Brinkplan in

8 sept.- De fractie van Larens Behoud zal een initiatiefvoorstel indienen tot intrekking van hetRaadsbesluit voor het ‘schetsplan herinrichting van de Brink’ dat in de Gemeenteraad van 24juni werd aangenomen.De fractie is van mening dat dit raadsbesluit een breed gedragen en juiste toekomstigebesluitvormi  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

[Kijk op Laren]

Evenementen

3 sept.-Langzamerhand zijn er weer activiteiten opgestart. Zo zijn de sportscholen weer open, musea hebben de deuren geopend, het Brinkhuis laat mondjesmaat weer mensen toe en we mogen weer naar de tandarts en de pedicure.Laten we hopen dat iedereen de discipline van de corona-maatregelen kan volhouden, zodat we geen s  Lees verder

[Het weer in Laren]

10°Cza
15,5°Czo
20,5°Cma
21,5°Cdi

[Opinie]

Raadslid Eric Hurink spreekt de raad toe over het Brinkplan

13 sept.- Het was een warme misschien wel hete zomer in Laren. En ik heb het dan niet alleen over de temperatuur. Vlak voor het reces werd er door de raad een voor Laren een belangrijke beslissing genomen. Een  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 137 Schilders van het Licht

18 sept.- Jammergenoeg ging mijn grote vakantie naar het gezellige huis van mijn neef Frank dat in het Zuid-Franse dorpje Gassin nagenoeg klotst tegen het azuurblauw van de Golf van Saint-Tropez, dit jaar niet door.  Vliegen in coronatijd durf ik niet en dertien uur rijden, helemaal in mijn eentje, zag  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]