Scouting Raboes wint Oliebollentoernooi Smashers

15 jan.-  Het team van scouting Raboes heeft het jaarlijkse oliebollentoernooi van volleybalvereniging The Smashers gewonnen. Zaterdag 4 januari streden tien teams in de Klaas Bouthal om deze felbegeerde titel. Raboes ging naar huis met de Jan Smit-bokaal, de beker die zijn naam dankt aan de afgetreden voorzitter die november 2019 plaats maakte voor Wendy Kanters. 

 

Op de eerste zaterdag van het nieuwe 2020, 4 januari organiseerde Volleybalvereniging The Smashers het traditionele Oliebollen Toernooi.

 

Om 19.00 uur verzamelde ruim 80 deelnemers, introducés en belangstellenden zich in de Klaas Bout Sporthal waar de nieuwe voorzitter Wendy Kanters voor het eerst tijdens haar voorzitterschap het traditionele welkomstwoordje hield voor de deelnemers. Vervolgens werd er door de deelnemende teams flink gestreden voor de Jan Smit-bokaal, de wisseltrofee die zijn naam te danken heeft aan de in november 2019 afgetreden voorzitter.

 

Na een aantal intensieve wedstrijden, konden de deelnemers tijdens de rust genieten van oliebollen, appelflappen en andere lekkernijen, die door verschillende leden zijn gebaken. Waarna de teams nog vol voor winst zijn gegaan. 

 

De winnaar van het toernooi werd een van scouting Raboes. Naast een bittergarnituurtje, wat voor elk deelnemend team klaar stond tijdens de prijsuitreiking, nam het scoutingteam de begeerde Jan Smit-bokaal mee naar huis, om deze komend jaar een mooi plekje te geven.  

 

Sandra Coenen  en Martine Ruijter worden wederom hartelijk gedankt voor de uitstekende organisatie en Lidy Smit werd zeer bedankt voor het bakken van de heerlijke oliebollen. 

 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het toernooi feestelijk afgesloten.

 

Kortom een prachtig begin van 2020 voor The Smashers!   Bron: The Smshers
Ga terug

Publicatie datum: 15-1-2020

[Laren in beeld]

[Column]

Zwembadperikelen?

3 febr.- De gemeente Eemnes weigert extra mee te betalen aan het zwembad. Ze wijten een lager aantal bezoekers aan de sluiting van het buitenbad, wat een Larens besluit zou zijn. Ik denk dat we het voorstel moeten overwegen inwoners uit Eemnes dan maar een toeslag te vragen,  Lees verder

[Kijk op Laren]

De ambstwoning in de verkoop?

18 jan.- Dat de ambtswoning waarschijnlijk verkocht zou moeten worden, leek onontkoombaar. Maar het besluit verrast de raadsleden en de fractie van Larens Behoud. Dat zegt Karel Loeff in een reactie op de brief aan de gemeenteraad waarin het besluit van het co  Lees verder

[Het weer in Laren]

8,5°Cvr
8,5°Cza
8°Czo
9°Cma

[Opinie]

Van fractievoorzitter Karel Loeff

15 dec.- Per oktober heb ik het fractievoorzitterschap van onze partij mogen overnemen van Wim van der Zwaan. Een bijzondere taak, die ik naar eer en geweten zal vervullen. Vanaf deze plek wil ik Wim danken  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 107 Rommelpotten

20 febr.- Vorig jaar behandelde ik het boekje ‘Oh ja! Het alfabet van onze jeugd’ waarin journalist Rob Krabben in woord en beeld de jaren vijftig tot zeventig van de vorige eeuw laat herbeleven aan de hand van persoonlijke gebeurtenissen, spelletjes, en voorwerpen.Het ging over vergeten woorden en herinneringen als Melkbrigade, fikkie steken, schoolmelk en luch  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]