Laren overtuigend winnaar in topper

2 dec.- .- Prachtige omstandigheden waren afgelopen zaterdag het decor voor een belangrijke topper in de derde klasse tussen de nummer 3, Laren en nummer 2 Hees uit Soest. Trainer Roest moest voor deze wedstrijd de nodige omzettingen toepassen omdat basisspelers Franken en Knuvers ontbraken, maar kon hij wel weer beschikken over de kersverse vader en aanvoerder Bart Kaarsgaren en mocht Cees Resing de plaats innemen van Franken.
De Laarders waren na het teleurstellende gelijkspel tegen Buitenboys bijzonder gemotiveerd om hun periodekampioenschap meer glans te geven en vanaf het eerste fluitsignaal waren de intenties duidelijk. 
Hees kon gedurende de hele eerste helft geen enkel moment hun koppositie waarmaken en was het Jeroen Roest die na twintig minuten de openingstreffer via een mooi schot uit de draai op het bord zette.
Laren bleef de bovenliggende partij en hoefde doelman van Rosmalen gedurende de eerste helft nauwelijks handelend op te treden.
Deze dominantie zorgde ervoor dat Laren na deze openingstreffer de gaskraan verder opendraaide en kon Laren na treffers van Jordi Karssen en Cees Resing met 4-0 de kleedkamer opzoeken. 
Na rust mag vermeld worden dat Hees een verdere afgang wilde voorkomen en speelden zij een veel betere tweede helft, echter tot echte kansen kwam het niet en liet Laren vele 100% kansen onbenut.
Ook bij Hees liepen de frustraties bij tijd en wijle hoog op, met commentaar op de leiding, wat uiteindelijk resulteerde in een rode kaart voor de gasten. Ondanks deze  domper bleven zij jagen op een tegentreffer en door een foutieve terugspeelbal werd dit doel behaald en was het Thomas Roest die zijn invalbeurt bekroonde met de vijfde treffer voor Laren, waarmee de 5-1 de boeken in kon.
Komende zaterdag TOV uit en de week daarna tegen het Gooi thuis. Trainer Roest zal dan opnieuw moeten improviseren omdat selectiespelers de komende maanden actief zijn in de wintersportgebieden.
De goede invalbeurten van o.a Cees Resing  en Juriaan Wesseling zal het elftal voldoende vertrouwen moeten geven om de eerste helft van dit seizoen een goed vervolg te geven.

Tekst: Chris Bogaers
Foto: Sebastiaan Majoor, jeroen roest scoort de 1-0
 

Ga terug

Publicatie datum: 2-12-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Luister naar elkaar door Sean Bogaers

26 juni.- Larens Behoud gemeenteraadslid Sean Bogaers deed gisterenavond tijdens de raadsvergadering een oproep aan ons allen.    Geachte raadsleden, college, en voornamelijk ook de inwoners van Laren,   M  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

[Kijk op Laren]

OPROEP EXTR ALGEMENE LEDEN VERGADERING inzake BRINKPLAN 18 juli Singer aanmelden via info@larensbehoud.nl

  Aan de leden van Larens Behoud,   2 juli.- Afgelopen woensdagavond 24 juni is in de gemeenteraad de ‘Inrichtingsschets Herinrichting Brink’ behandeld. Larens Behoud heeft geprobeerd -gezien de reuring de afgelopen week op o.a. social media en ander  Lees verder

[Het weer in Laren]

15°Cma
17,5°Cdi
17,5°Cwo
16°Cdo

[Opinie]

Tekenen bij het kruisje!?

8 juni.- Fractievoorzitter van Larens Behoud Karel Loeff is terughoudend en voorzichtig als het gaat om de vroegtijdig rondgebazuinde ‘voorkeursvariant voor het Rabopand’.Loeff hierover: ‘Ik vind het op zijn minst onhandig van VVD wethouder Ton Stam dat hij -nog  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 126 Bomenkap op de Brink

2 juli.-  Als we niet oppassen worden er binnenkort 41 bomen gekapt op de Brink. De raad besloot er vorige week woensdag over. De voorzitter van Larens Behoud werd over die ‘Herinrichtingsschets’ zo kwaad - &lsqu  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]