Tien nominaties voor de sportverkiezingen van het jaar in Laren

5 jan.- Laren mag zich voor de tweede keer verheugen op de sportverkiezingen van het jaar. Op vrijdag 17 januari worden de winnaars in de vijf categorieën bekend gemaakt. Dat gebeurt in het Brinkhuis en het evenement begint om 20.00 uur. Elsemieke Havinga en Simon Cziommer verzorgen de presentatie van de avond.

De nominaties in de vijf verschillende categorieën zijn:

Sportvrouw van het jaar: Maxime Kerstholt (hockey), topscorer op het Europa-Cuptoernooi zaalhockey en Mila Muyselaar (hockey), aanvoerster van zaalteam, dat de Europa Cup won voor LMHC.

Sportman van het jaar: Bart Kaarsgaren (voetbal), maakte op 23 november zijn honderdste competitiedoelpunt voor SV Laren'99 en Sam Vlasman (hockey), 19-jarige middenvelder bij LMHC en als enige niet-hoofdklassespeler geselecteerd voor Jong Oranje.

Sportploeg van het jaar: Jongens A1 van LMHC (hockey), in hun leeftijdsgroep voor de vierde keer kampioen van Nederland geworden en Dames 1 van LMHC (hockey): Europees kampioen in de zaal in het seizoen 2018-2019.

Sportveteraan van het jaar: Els de Haan (77), sinds 1965 lid van de tafeltennisvereniging. Traint en speelt nog wekelijks en John Timmerman (69), voormalig voetballer bij het vroegere LFC, bekleedde diverse functies bij LFC en het latere SV Laren'99. Founding father van Walking Football in Laren.

Sporttalent van het jaar: Tristan de Leeuw (14), middellange afstandloper, zilver gewonnen op de Nederlandse estafette-kampioenschappen op de 4x800 meter en Tiemen Venema (12), speelt sinds 2016 golf bij De Goyer en opgenomen in het jeugdteam van de Nationale Golf Federatie.

Stemmen kan tot en met 13 januari. Zie: https://nl.surveymonkey.com/r/stemLaren  Bron en foto: Laarder Courant de Bel
Ga terug

Publicatie datum: 5-1-2020

[Laren in beeld]

[Column]

Fractie Larens Behoud dient intrekkingsvoorstel Brinkplan in

8 sept.- De fractie van Larens Behoud zal een initiatiefvoorstel indienen tot intrekking van hetRaadsbesluit voor het ‘schetsplan herinrichting van de Brink’ dat in de Gemeenteraad van 24juni werd aangenomen.De fractie is van mening dat dit raadsbesluit een breed gedragen en juiste toekomstigebesluitvormi  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

[Kijk op Laren]

Evenementen

3 sept.-Langzamerhand zijn er weer activiteiten opgestart. Zo zijn de sportscholen weer open, musea hebben de deuren geopend, het Brinkhuis laat mondjesmaat weer mensen toe en we mogen weer naar de tandarts en de pedicure.Laten we hopen dat iedereen de discipline van de corona-maatregelen kan volhouden, zodat we geen s  Lees verder

[Het weer in Laren]

10,5°Cza
10°Czo
15,5°Cma
20,5°Cdi

[Opinie]

Raadslid Eric Hurink spreekt de raad toe over het Brinkplan

13 sept.- Het was een warme misschien wel hete zomer in Laren. En ik heb het dan niet alleen over de temperatuur. Vlak voor het reces werd er door de raad een voor Laren een belangrijke beslissing genomen. Een  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 137 Schilders van het Licht

18 sept.- Jammergenoeg ging mijn grote vakantie naar het gezellige huis van mijn neef Frank dat in het Zuid-Franse dorpje Gassin nagenoeg klotst tegen het azuurblauw van de Golf van Saint-Tropez, dit jaar niet door.  Vliegen in coronatijd durf ik niet en dertien uur rijden, helemaal in mijn eentje, zag  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]