Schrijf je nu in! Recreatief Volleybal Toernooi The Smashers 2018

28 apr.-  Volleybalvereniging The Smashers organiseert op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei a.s. voor de 37e keer op de velden van de sportvereniging SV. LAREN ‘99 aan de locatie Laarder Engh, Schuilkerkpad te Laren het:

37e Recreatief Volleybal Toernooi

 Met de organisatie van dit toernooi wil Volleybalvereniging The Smashers het spelen van volleybal promoten en de deelnemers laten genieten van een gezellige en sportieve dag. Met extra jeugdactiviteiten (o.a. een clinic) willen wij van deze 37e editie van dit volleybaltoernooi weer een fantastische dag maken. 

 Op deze dag kan iedereen het leuke volleybalspel beoefenen, zich heerlijk uitleven op het volleybalveld en er een ontspannen en gezellige dag van maken. Ook voor de kinderen worden weer allerlei leuke dingen georganiseerd.

Naar wij hopen zullen er weer vele teams deelnemen. (Vorig jaar: 53 teams, 400 deelnemers) Voor jeugdteams (12 - 15 jaar) wordt een aparte poule samengesteld. Deskundige leiding zal hiervoor aanwezig zijn. Ook zal een mini-clinic worden gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Voor de meest originele naam en de fraaiste/gekste outfit stellen de organisatoren leuke prijzen beschikbaar. Een deskundige jury kiest de winnaars.

Het toernooi staat open voor recreanten (geen competitieteams) in diverse categorieën:  gemengd, mannen, vrouwen en jeugd (vanaf 12 jr.). Men kan inschrijven per straat, familie, vriendenclub, buurt, school, bedrijf, gezin, vereniging, enz. De teams worden ingedeeld in groepen van 5 à 6 teams. Iedere poule is van ongeveer gelijke sterkte en kent een winnaar. 

Het recreatieve karakter is het belangrijkste ingrediënt van dit gezellige toernooi. Het is daarom van belang dat men nauwkeurig het inschrijfformulier invult. De toernooiorganisatie kan dan de poules zoveel mogelijk op gelijke sterkte formeren. Ieder team dient, naast het bedenken van een originele naam, ook een scheidsrechter te leveren. 

De prijsuitreiking is om ± 17.00 uur in de kantine (bij mooi weer op het buitenterras) van het clubgebouw.  De prijs voor een deelnemend team bedraagt  € 20,-. Jeugdteams : gratis Gaarne digitaal inschrijven! : www.smashers.nl Het team wordt definitief ingeschreven als het inschrijfgeld is ontvangen. De gehele dag staat er op het fraaie sportcomplex aan het Schuilkerkpad voor de kinderen een groot springkussen. Kinderen kunnen hun gezichten weer laten schminken in de fraaiste kleuren en de mooiste en leukste uitbeeldingen. 

Tijdens het toernooi wordt een grootse loterij gehouden met zeer fraaie prijzen, die door vele Larense middenstanders ter beschikking zijn gesteld.  In de kantine is vanaf het begin van de middag het muzikaal spektakel van Discotheebe te beluisteren.

 

 

Sluitingsdatum voor inschrijving is:  Donderdag 3 mei 2018 om 20.00 uur. Inlichtingen en inschrijvingen: Jan Smit, ’s-Gravenwaarde 4 1251 NT Laren tel. 035-5310315 email: jan.lidysmit@hetnet.nl Actuele info en te downloaden inschrijfformulieren : www.smashers.nl
 

Ga terug

Publicatie datum: 28-4-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Waardevol

15 aug.-  Laren, begin augustus, lijkt sereen stil. Veel inwoners liggen elders in de zee, dan wel verzetten hun gedachten door andere culturen op te snuiven. De stilte doet me terugblikken op mijn eerste honderd dagen als wethouder. En alleindrukken  Lees verder

[Kijk op Laren]

Een mooie start

8 juli.- Dit is niet mijn eerste column in het Larens Journaal, maar wel als nieuwbakken wethouder. “Ik ben blij, trots en nederig”, zei Femke Halsema, de nieuwe burgemeester van Amster  Lees verder

[Het weer in Laren]

16,5°Cza
22°Czo
22°Cma
23°Cdi

[Opinie]

Vechten voor zelfstandigheid. Juist nu !!

25 juli.- Het wordt er allemaal niet duidelijker op. De minister vertraagt de besluitvorming over fusie. De een legt het uit dat dit vooral betekent dat de koers wordt verlegd naar het faciliteren van&  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (28)

15 aug.-  De rijkdom van Laren schittert  niet zoals veel ‘buitenlanders’ – niet ingezetenen van Laren-  denken aan de volgens hen schijnbaar patserige buitenkant. Wie er woont, weet wel beter. De werkelijke rijkdom van Laren zit aan de binnenkant. Zoveel bijzo  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]