Laren knalt er weer 10 in!

25 febr.-Vorige week uit bij AS80, vandaag mocht Laren 1 thuis tegen Real Sranang 1.

 

Op papier zou dit een niet al te moeilijke wedstrijd moeten zijn voor Laren 1. Maar het moet toch iedere keer wel weer gebeuren. Scherp en gemotiveerd zijn om deze wedstrijd dan ook te winnen.

 

Bij aanvang van de wedstrijd had Laren wel direct de overhand, maar had moeite om haar eigen wedstrijd te spelen. Slordig spel en in een te laag tempo werd er gevoetbald. Het duurde dan ook even voor het eerste doelpunt viel. En het gaf Real Sranang in eerste instantie enige hoop.

 

Na enige tijd op 0-0 te hebben gestaan kwam er meer spel vanuit Laren 1 en zo ook meer druk voor het doel van Real Sranang. De 1-0 kwam van Jeroen Roest die na een mooie actie van Bart Kaarsgaren vanaf rechtervleugel strak de bal inspeelde. En zo werd de druk verder opgevoerd en was het zo nu en dan erg druk binnen de 16 meter van Real Sranang. Nu was het zaak om het veld uit elkaar te trekken en het niet bij 1-0 te laten.

 

De 2-0 kwam na een bal die in de 16 meter werd gelegd, met veel mensen in de 16 meter kwam de bal bij Bart Kaarsgaren die hem met een heel rustig kapballetje in de linkerhoek plaatsten.

 

De voorhoede van Laren kwam nu steeds meer in beweging en dat zorgde voor continu positiewissels. Zo kwam Gijs Vermijs vanaf rechts door en wist Joey Franken voor het doel te vinden die hem met zijn rechter strak in het net wist te plaatsen. 3-0 voor Laren. Voor rust kwam Laren nog op 4-0, Joey Franken ging nu vanaf rechts tot aan de keeper door die hem vervolgens breed legde waarna Jeroen Roest hem wist in te tikken. 4-0, rust en tijd voor een bakkie thee.

 

Markus Morsink werd in de rust gewisseld door Wouter Boogers. Na rust kwam er meer ruimte en daardoor ook meer mogelijkheden. Door deze ruimte ook meer dreiging door het middelveld. Zo kwam Bart Kaarsgaren binnendoor en schoot binnen de 16 meter strak in het doel. 5-0 voor Laren. En zo kwam de 6-0 ook voor rekening van Bart kaarsgaren, door de ruimte die werd gegeven ook te gebruiken.

 

Het was nu duidelijk eenrichtingsverkeer geworden en dat zorgde o.a. voor een overtreding net buiten de 16 meter. Een mooie positie voor het nemen van een vrije trap door Joey Franken met zijn linker. En daar is geen woord over gelogen. Joey wist hem namelijk strak in de linker kruising te plaatsen. Mooi doelpunt en de stand was 7-0.

 

De twee laatste wissels Thomas Roest en Mark Hop kwamen voor Jeroen Roest en Bart Kaarsgaren in het veld. Met deze twee spelers werd de wedstrijd hervat. Rick Hoofd zorgde voor de 8-0. Pas van links die hij strak wist in te schieten. De 9-0 kwam van Gijs Vermijs die na een mooie passeeractie voor de keeper kwam en hem in de linkerhoek plaatsten.

 

Mark Hop moest helaas het veld verlaten door een blessure, Met 10 man verder wist Laren uiteindelijk de 10-0 aan te tekenen. Jeffrey van t Wout gaf vanaf linksachter een mooie pas in de diepte op Thomas Roest die hem vervolgens strak langs de keeper in de rechterhoek wist te plaatsen.

 

Weer een heel mooi resultaat. Gefeliciteerd mannen. De volgende wedstrijd is zaterdag 17 maart uit bij BVV te Blaricum. Bron: SV Laren John Timmerman

 
 

Ga terug

Publicatie datum: 26-2-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Fusieleed: een dossier waarin alles misging wat mis kon gaan

20 juni.- Huizen, Blaricum en Laren schrijven in een brief aan de provincie Noord-Holland dat ze gezamenlijk verzoeken de ARHI-procedure te stoppen. Een even terecht als begrijpelijk verzoek; alledrie hebben een zelfstandig voortbestaan in de coa  Lees verder

[Kijk op Laren]

Jong in de gemeenteraad

22 juni.- Er wordt mij vaak gevraagd: ‘Hoe het nou is om gemeenteraadslid te zijn?’ Nou, het heeft voor mij vele aspecten. Het is sowieso super interessesant en erg leerzaam, soms is het spannend, soms een tikkeltje saai  Lees verder

[Het weer in Laren]

12°Cvr
11°Cza
11°Czo
13,5°Cma

[Opinie]

Vechten voor zelfstandigheid. Juist nu !!

8 juni.- Het wordt er allemaal niet duidelijker op. De minister vertraagt de besluitvorming over fusie. De een legt het uit dat dit vooral betekent dat de koers wordt verlegd naar het faciliteren van&  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (20)

20 juni.- Ik ben niet zo’n boerenzakdoeken-man die zijn neus snuit in het verleden.‘‘There is no past, no future, you have to live in the immediate now’, stelt  de hedonistische goeroe Bhagwan Shree Rajneesh,die dagelijks in Poona een ritje in één van zijn Rolls Royces maakte.Anderen beweren overigens dat deze ‘verlichte’ wijsheid afkomstig is van de   Lees verder

[Volg Larens Behoud op]