Tergooi viert tienjarige fusie

24 sept.- Een koninklijke ontvangst vrijdag voor patiënten en bezoekers van Tergooi. Lakeien en hofdames, een clown en muzikanten verwelkomden bezoekers, die met paard en wagen van hun auto naar de entree werden vervoerd. Tergooi vierde dat Ziekenhuis Gooi-Noord (Blaricum) en Ziekenhuis Hilversum tien jaar geleden fuseerden.

Op beide locaties speelden muziekensembles in de centrale hal en liepen sneltekenaars rond. Alle opgenomen patiënten kregen een feestelijk ontbijt en diner geserveerd en zijn in de watten gelegd door een beautyteam. De Groene Kas in Blaricum was omgetoverd tot een loungeruimte met stoel- en handmassages. Cliniclowns en stichting Muziekids vrolijkten de kinderafdeling op.

’Tergooiziekenhuizen’ ontstond in 2006 na een fusie tussen Gooi-Noord en Ziekenhuis Hilversum. Beide ziekenhuizen zijn langere tijd geleden ook weer ontstaan uit een samengaan van ziekenhuizen. Sinds het voorjaar van 2013 staat Tergooi op de gevel en verdween ’ziekenhuizen’ uit de naam.

Tergooi wilde patiënten en bezoekers in het zonnetje zetten ’om hen te bedanken voor hun vertrouwen’. ’s Avonds was er groot feest voor alle medewerkers.Tergooi viert 10-jarig fusiejubileumOp vrijdag 23 september is het tien jaar geleden dat Ziekenhuis Gooi-Noord (Blaricum) en Ziekenhuis Hilversum fuseerden. Op beide locaties wordt hier aandacht aan besteed met verrassende belevenissen en ludieke acties voor patiënten en bezoekers die vandaag in Tergooi aanwezig zijn. ‘s Avonds is er een groot feest voor medewerkers.


Onder de noemer ‘Tergooi Exclusive’ worden patiënten en bezoekers overdag in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun vertrouwen. Verspreid over de beide locaties laten we ze genieten van een uitgebreid programma: we prikkelen de zintuigen en zorgen voor allerlei verrassende belevenissen. Zo worden patiënten en bezoekers verwelkomd door lakeien en hofdames en kunnen zij met paard en wagen van en naar hun auto, die zij die dag vrij mogen parkeren.


Op beide locaties spelen muziekensembles in de centrale hal en er lopen sneltekenaars rond. De Groene Kas in Blaricum wordt omgetoverd tot een loungeruimte, waar stoel- en handmassages worden gegeven. De kinderafdeling in Blaricum wordt opgevrolijkt door de Cliniclowns en stichting Muziekids. En natuurlijk krijgen alle opgenomen patiënten vrijdag een extra feestelijk ontbijt en diner geserveerd. Daarnaast worden ze in de watten gelegd door een beautyteam. ‘s Avonds is er een spetterend feest voor de medewerkers van Tergooi, als dank voor hun inzet. 


Tergooiziekenhuizen ontstond in 2006 na een fusie tussen Ziekenhuis Gooi-Noord (Blaricum) en Ziekenhuis Hilversum. Beide ziekenhuizen zijn langere tijd geleden ook weer ontstaan uit een fusie van een aantal ziekenhuizen. In het voorjaar van 2013 namen we afscheid van het woord 'ziekenhuizen' in onze naam. Sindsdien heten we Tergooi. 

Ga terug

Publicatie datum: 24-9-2016

[Laren in beeld]

[Column]

Geen coalitie Larens Behoud met Liberaal Laren

11 apr.-Het zou ook wel een huzarenstuk geweest zijn!  Direct na de verkiezingswinst van beide partijen schreef ik al in mijn column op deze site (“Succes informateur Leo”) dat de kiezer met die winst het draagvlak vóór zelfstandigheid overduidelijk heeft vastgelegd.  Maar ook schreef ik toen al dat het toch wel heel moeilijk, welhaast ongeloofwaardig , zou  Lees verder

[Kijk op Laren]

Wegwezen...!!!

6 apr.- Enkele weken geleden was er een informeel gesprek tussen de fractievoorzitters van de Larense partijen en burgemeester Rinske Kruisinga om terug te blikken op haar eerste halfjaar als burgemeester. Ik heb toen de wens uitgespreken dat ze zo snel mogelijk vertrokken zou zijn. Zeker niet vanwege  Lees verder

[Het weer in Laren]

14°Cza
13°Czo
14°Cma
20°Cdi

[Opinie]

Biodiversiteit.

9 apr.- Bij het algemene adres van Larens Behoud (info@larensbehoud.nl) kwam er een warm pleidooi binnen voor voortzetting van het vorig jaar gestarte plan “(N)Iets doen.   En inwoonster schreef ons:   Een tuin vol biodiversiteit is een prachtig idee, al  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (12)

19 apr.- Dorpskarakters kleuren het dorp. De 77-jarige Harry Ligter ,“ Bonjour, monsieur”, die  samen met zijn  vrouw Meity woont in dat monumentje van een  arbeidershuisje (1771) op de hoek  van het Wagenpad en het Zevenend, is er zo een.  Of je Harry nu tegenkomt op de weekmarkt met zijn 14-jarige keffende Moos óf he  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]