Agenda

12 aug._ De weekagenda:

 

Zondag 12 augustus

Buiten schrijven

10.30 uur | Gooierhoofd stand Huizen

We gaan zitten aan een picknicktafel nabij het Gooimeer. Sta schrijvend even stil. Ervaring met schrijven is niet nodig. Informatie en aanmelding bij Lia de Boer op www.schrijveninhetgooi.nl of 06-44528197.

Papageno Koffieconcert

11.30 uur | Papageno Huis Laren

Iedere zondag van 11:30 tot 12:30 uur, entree € 6,50. Tickets kunt u, tot de zaterdag voor het concert 12.00 uur, boeken via www.papageno.nl. Kies vervolgens: Papagenohuis-Activiteiten-Papageno Koffieconcerten.

Ineke's inloop

13.30 uur | Wijkcentrum Holleblok Huizen

Wilt u meer informatie, bel dan met Ineke Hilgersom 035-6566653, of mail ien.hilgersom@gmail.com.

Stilte meditatie

20.00 uur | Bewustzijnscentrum Bala Huizen

We gaan voor de stilte vaak de stad uit, maar kan stilte ook hier en nu? We nodigen je uit om met volle aanwezigheid hier en nu stil te zijn en je hart te voelen, ook in de onrust.

Maandag 13 augustus

Optimalisatiecheck van uw PC/laptop

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Kom naar de PC Helpdesk BEL in het Brinkhuis in Laren.

Dinsdag 14 augustus

Natuurwerkgroep

9.00 uur | Oude Loods Huizen

Voor iedereen is er een klus en het is heel nuttig. Om 9.00 uur staat de koffie klaar in de Oude Loods, Langerhuizerweg 3 op de hoek van de Crailoseweg.

Computerhelpdesk de Brassershoeve

10.00 uur | De Brassershoeve Huizen

De Computerhelpdesk is in de maanden juli en augustus alleen op dinsdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Waterstraat 2 (Achter de Oude Kerk). Meer informatie: www.debrassershoeve.nl of https://huizen.seniorweb.nl.

Scrabble

13.00 uur | Wijkcentrum Holleblok Huizen

Ontmoet buurtgenoten tijdens deze gezellige scrabblemiddagen. Loop gerust eens binnen! Iedere dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur. Informatie en/of aanmelden: Kees Slooten en Ans de Swaaf, 035-5251897, 06-15134169 of k.slooten@ziggo.nl.

Schuift u aan?

17.30 uur | Vivium Johanneshove Laren

Iedere dinsdagavond bent u van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 8,00. Schuif tussen half 6 en half 7 aan. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.vivium.nl/johanneshove-restaurant.

Woensdag 15 augustus

Natuurwerkgroep

9.00 uur | Oude Loods Huizen

Voor iedereen is er een klus en het is heel nuttig. Om 9.00 uur staat de koffie klaar in de Oude Loods, Langerhuizerweg 3 op de hoek van de Crailoseweg.

Senioren Plezier

9.30 uur | Wijkcentum 't Vuronger Huizen

Senioren Plezier gaat om ontmoeting, een gesprek met elkaar over alledaagse zaken of over een mooi boek. Voor de liefhebbers de gelegenheid om samen te sjoelen, rummikub of scrabble te spelen. Gastvrouwen Rita en Tineke ontvangen u graag met een kopje koffie of thee en een hartelijk gesprek.

Film aan de Brink - Retour en Bourgogne   ( zie foto)

14.30 uur | Brinkhuis Laren

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Entree: €5,-.

Donderdag 16 augustus

Natuurwerkgroep

9.00 uur | Oude Loods Huizen

Voor iedereen is er een klus en het is heel nuttig. Om 9.00 uur staat de koffie klaar in de Oude Loods, Langerhuizerweg 3 op de hoek van de Crailoseweg.

Koffieochtend in Brinkhuis

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Op donderdagmorgen wordt er door de gastvrouwen koffie en thee geschonken in de bovenzaal van het Brinkhuis. Even tijd voor elkaar en een gezellig babbeltje.

Taalcafé Laren

10.30 uur | Het Muziekcentrum Schering en Inslag Laren

Het Taalcafé in Laren is een ontmoetingsplaats en oefenplaats voor anderstaligen. Samen met vrijwilligers wordt Nederlands geoefend.

 
 HILVERSUM 
Viore, centrum voor mensen die leven met kanker aan de Oostereind 115 in Hilversum, organiseert dinsdag 14 augustus van 13.00 tot 15.00 uur een workshop schilderen met je niet-dominante hand. Deelname kost €5,-. Aanmelden en meer info: viore.org. 
Bron: Laarder Courant de Bel
 
 
 Ga terug

Publicatie datum: 12-8-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Larens Behoud: Handen af van de Gooise hei

14 sept.- Larens Behoud heeft met afschuw kennis genomen van de in Hilversum gepresenteerde toekomstvisie waar de gemeente Hilversum aan heeft meegewerkt. Een weg over de hei van de A1 bij Bussum naar het Mediapark in Hilversum , al of niet met kabelba  Lees verder

[Kijk op Laren]

Bedankspeech Sean Bogaers aan vrijwilligers

Larens Behoud-gemeenteraadslid en jongerenwerker  Sean William Bogaers (29)hield  vrijdagavond 7 september 2018 in het Larense Brinkhuis  op jaarlijkse vrijwilligersavond een monumentale blikopener./speechvrijwilligersavond 2018ode aan de vrijwilligerswerk (de Warrekam)   goedenavond dame  Lees verder

[Het weer in Laren]

11°Cza
11°Czo
11°Cma
11,5°Cdi

[Opinie]

Gooi en Eemlander: Moeder Jaeger verdient Gooise dank

17 sept.- Denken plannenmakers er nu wel of niet aan om asfaltmachines de Westerheide op te sturen om het Mediapark beter bereikbaar te maken voor auto’s? Sinds maandag beroert die vraag de Gooise gemoederen. De Hilversumse wethouder Wimar Jaeger ( zie foto)  verantwoordelijk voor media, en economie,  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (33)

19 sept.-  Toen ik in het najaar van 2001 werd gevraagd de politieke arena van Laren te betreden, vroeg ik mij af of ik het wel kon. Een afweging die altijd mijn drijfveer is geweest.  Ik begon na te denken hoe ik de Laa  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]