Jaarlijkse open dag bij Vogelhospitaal Naarden

10 juni.- Elke tweede zondag van juni is het open dag bij het Vogelhospitaal Naarden! Zondag 10 juni zijn alle inwoners van het Gooi, de Vechtstreek en de Flevopolder en andere nieuwsgierigen welkom bij het Vogelhospitaal. De open dag is bij uitstek geschikt om een kijkje achter de schermen te nemen en de vele honderden, voornamelijk jonge, vogeltjes te bekijken. 

Als vanouds kunnen bezoekers een vogelvaartocht maken, rondkijken op de natuurmarkt en natuurlijk genieten van al het moois dat het Vogelhospitaal te bieden heeft. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht; zij zullen zich geen moment vervelen. 

Kinderbingo

Sinds een aantal jaren krijgen bezoekers de kans om de ‘gouden’ eieren te vinden in het spel ‘de kip met de gouden eieren’, een tombola in een leuk jasje. Ter ere van het zestigjarig bestaan vorig jaar hebben we in 2017 de kinderbingo in het leven geroepen. Dit bleek zo’n succes, dat we dit jaar opnieuw een aparte tombola voor de kinderen hebben, met speciale kinderprijzen!

De prijzen in deze tombola’s zijn ter beschikking gesteld door regionale ondernemers met een hart voor de natuur in de regio. Het Vogelhospitaal zoekt nog een paar ondernemers die iets uit hun assortiment ter beschikking willen stellen voor dit spel. Heeft u iets over voor de vogels? Bel dan met het hospitaal: 035-6945658.

Vrijwilliger worden

Het Vogelhospitaal draait al jaren op vrijwilligers. Daarnaast is het bij uitstek een geschikte plek om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt te heractiveren. Loopt u al een tijdje met het idee iets te willen doen voor de natuur in onze regio? Kom dan zeker even naar deze open dag en meld u aan voor een meeloopdag. Bij ons vindt u een veilige en prettige werkomgeving waar u rustig weer kennis kunt maken met het werkzame leven.

Deze open dag is een aanrader voor het hele gezin. De opbrengsten van de dag komen geheel ten goede aan het verzorgen van onze gevederde vrienden. U bent zondag 10 juni 2018 welkom op de Burgemeester Jur. Visserlaan 1 te Naarden vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Het Vogelhospitaal hoopt u te mogen begroeten op een hopelijk mooie zonnige dag!

 Ga terug

Publicatie datum: 10-6-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Fusieleed: een dossier waarin alles misging wat mis kon gaan

20 juni.- Huizen, Blaricum en Laren schrijven in een brief aan de provincie Noord-Holland dat ze gezamenlijk verzoeken de ARHI-procedure te stoppen. Een even terecht als begrijpelijk verzoek; alledrie hebben een zelfstandig voortbestaan in de coa  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

[Kijk op Laren]

Jong in de gemeenteraad

22 juni.- Er wordt mij vaak gevraagd: ‘Hoe het nou is om gemeenteraadslid te zijn?’ Nou, het heeft voor mij vele aspecten. Het is sowieso super interessesant en erg leerzaam, soms is het spannend, soms een tikkeltje saai  Lees verder

[Het weer in Laren]

18,5°Cma
14,5°Cdi
12°Cwo
10°Cdo

[Opinie]

Vechten voor zelfstandigheid. Juist nu !!

8 juni.- Het wordt er allemaal niet duidelijker op. De minister vertraagt de besluitvorming over fusie. De een legt het uit dat dit vooral betekent dat de koers wordt verlegd naar het faciliteren van&  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (20)

20 juni.- Ik ben niet zo’n boerenzakdoeken-man die zijn neus snuit in het verleden.‘‘There is no past, no future, you have to live in the immediate now’, stelt  de hedonistische goeroe Bhagwan Shree Rajneesh,die dagelijks in Poona een ritje in één van zijn Rolls Royces maakte.Anderen beweren overigens dat deze ‘verlichte’ wijsheid afkomstig is van de   Lees verder

[Volg Larens Behoud op]