Jaarlijkse open dag bij Vogelhospitaal Naarden

10 juni.- Elke tweede zondag van juni is het open dag bij het Vogelhospitaal Naarden! Zondag 10 juni zijn alle inwoners van het Gooi, de Vechtstreek en de Flevopolder en andere nieuwsgierigen welkom bij het Vogelhospitaal. De open dag is bij uitstek geschikt om een kijkje achter de schermen te nemen en de vele honderden, voornamelijk jonge, vogeltjes te bekijken. 

Als vanouds kunnen bezoekers een vogelvaartocht maken, rondkijken op de natuurmarkt en natuurlijk genieten van al het moois dat het Vogelhospitaal te bieden heeft. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht; zij zullen zich geen moment vervelen. 

Kinderbingo

Sinds een aantal jaren krijgen bezoekers de kans om de ‘gouden’ eieren te vinden in het spel ‘de kip met de gouden eieren’, een tombola in een leuk jasje. Ter ere van het zestigjarig bestaan vorig jaar hebben we in 2017 de kinderbingo in het leven geroepen. Dit bleek zo’n succes, dat we dit jaar opnieuw een aparte tombola voor de kinderen hebben, met speciale kinderprijzen!

De prijzen in deze tombola’s zijn ter beschikking gesteld door regionale ondernemers met een hart voor de natuur in de regio. Het Vogelhospitaal zoekt nog een paar ondernemers die iets uit hun assortiment ter beschikking willen stellen voor dit spel. Heeft u iets over voor de vogels? Bel dan met het hospitaal: 035-6945658.

Vrijwilliger worden

Het Vogelhospitaal draait al jaren op vrijwilligers. Daarnaast is het bij uitstek een geschikte plek om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt te heractiveren. Loopt u al een tijdje met het idee iets te willen doen voor de natuur in onze regio? Kom dan zeker even naar deze open dag en meld u aan voor een meeloopdag. Bij ons vindt u een veilige en prettige werkomgeving waar u rustig weer kennis kunt maken met het werkzame leven.

Deze open dag is een aanrader voor het hele gezin. De opbrengsten van de dag komen geheel ten goede aan het verzorgen van onze gevederde vrienden. U bent zondag 10 juni 2018 welkom op de Burgemeester Jur. Visserlaan 1 te Naarden vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Het Vogelhospitaal hoopt u te mogen begroeten op een hopelijk mooie zonnige dag!

 Ga terug

Publicatie datum: 10-6-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Larens Behoud: Handen af van de Gooise hei

14 sept.- Larens Behoud heeft met afschuw kennis genomen van de in Hilversum gepresenteerde toekomstvisie waar de gemeente Hilversum aan heeft meegewerkt. Een weg over de hei van de A1 bij Bussum naar het Mediapark in Hilversum , al of niet met kabelba  Lees verder

[Kijk op Laren]

Bedankspeech Sean Bogaers aan vrijwilligers

Larens Behoud-gemeenteraadslid en jongerenwerker  Sean William Bogaers (29)hield  vrijdagavond 7 september 2018 in het Larense Brinkhuis  op jaarlijkse vrijwilligersavond een monumentale blikopener./speechvrijwilligersavond 2018ode aan de vrijwilligerswerk (de Warrekam)   goedenavond dame  Lees verder

[Het weer in Laren]

7,5°Cdi
13°Cwo
15°Cdo
15°Cvr

[Opinie]

Gooi en Eemlander: Moeder Jaeger verdient Gooise dank

17 sept.- Denken plannenmakers er nu wel of niet aan om asfaltmachines de Westerheide op te sturen om het Mediapark beter bereikbaar te maken voor auto’s? Sinds maandag beroert die vraag de Gooise gemoederen. De Hilversumse wethouder Wimar Jaeger ( zie foto)  verantwoordelijk voor media, en economie,  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (33)

19 sept.-  Toen ik in het najaar van 2001 werd gevraagd de politieke arena van Laren te betreden, vroeg ik mij af of ik het wel kon. Een afweging die altijd mijn drijfveer is geweest.  Ik begon na te denken hoe ik de Laa  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]